Ylläs Bike Park

Kun lumet sulavat tunturista, Ylläksen etelärinteiden tilalle aukeaa alamäkipyöräilyyn suunniteltu Ylläs Bike Park. Alamäkipyöräilyn parissa pääset nauttimaan vauhdin huumasta myös kesäaikaan! 

Bike Park avoinna juhannusaatosta 21.6.2019 alkaen:
21.6. - 1.9.2019 klo 11 - 16.45
2.9. - 29.9.2019 klo 10 - 15.45

Alamäkipyöräilyreitit lähtevät Yllästunturin huipulta, Gondolin yläaseman ja Ylläskammi 718 -ravintolan läheisyydestä.

Huipulta lähtevä sininen reitti on sopiva alamäkipyöräilyä aloitteleville, mutta haastetta kaipaavat voivat valita punaisen, vaikeamman, reitin. Puurajan tuntumassa punainen reitti jakaantuu useammaksi reittivaihtoehdoksi. Reiteillä on pituutta mukavasti, sinisen reitin pituus on 2,9 kilometriä ja vaikeammat, punaiset reitit ovat 2,5 - 2,7 kilometriä pitkiä. 

Tänä kesänä saadaan uutta ajettavaa, kun siniselle reitille tulee puurajan tienoilta alkava uusi variaatio!! "Reittiukko" Marko on ideoinut uuden reitin ja se tullaan avaamaan kesän aikana, kunhan se saadaan ensin erinomaiseen ajokuntoon! Uusi reitti on aloittelevan kuskin kannalta miellyttävä, mutta kokenutkin kuski saa pätkästä runsaasti riemua! Vauhteja nostamalla uuttakin pätkää saa ajaa ihan tosissaan!

Kaikki reitit laskevat takaisin Gondolin ala-asemlle ja Gondolilla pääset helposti pyörän kanssa takaisin huipulle.

Hissiliput voit ostaa Headin Sport Shopista.

Katso alta huikea video alamäkipyöräilystä Ylläksellä ja tule itse kokeilemaan!

 

Bike Park liput ja vuokraamohinnat +

  • Hissiliput ladataan etäluettavalle Keycard älykortille. Keycard ei sisälly hissilipun hintaan.
  • Hissilippuhinnaston löydät täältä.
  • Kaikki pyöräilyyn liittyvät välineet voit vuokrata palvelukeskus Taigan alakerrassa sijaitsevasta Head Sport Shopista.