Maalauskurssi Karilassa

17.06.2019

Taiteilija Riikka Jokiahon vetämällä maalauskurssilla voivat opiskella vasta-alkajat ja edistyneemmät opiskelijat. Tekniikkana kesäkurssilla on öljy- tai akryylimaalaus.

Osallistujat hankkivat maalausmateriaalit ja pohjat itse. Maalauspohjiksi kaupan valmispohjat( kiilapohjat tai kartonkipohjat) käyvät hyvin. Myös pohjustetulle levylle, puulle tai kartongille voi maalata. Jos hankit värejä kurssia varten, vältä kiinalaisia öljyvärejä
(myydään usein settinä pienissä tuubeissa).

Opetus on keskustelevaa, puhumme tekeillä olevasta kuvastasi, sen sommittelusta, värinkäytöstä, käsialasta, vaikutelmasta jonka haluat tuottaa.

Viiden päivän kurssilla ehtii maalata noin yhdestä kolmeen maalausta työtavasta ja henkilöstä riippuen. Läheltä löytyvät perinteiset aiheet: asetelmat, maisemat, henkilökuvat, interiöörit (sisätila) ja kulttuurimaisemat voivat olla pääasiallinen aihe tai harjoitustyö. Voit myös maalata pelkästään omia aiheita.

Ensimmäisen päivän palaverin jälkeen ohjausta niille, jotka eivät ole ennen maalanneet öljy-tai akryyliväreillä. Kurssipäivinä ohjelma kestää kello 9-16. Viimeisenä päivänä kurssiin kuuluu myös yhteinen illanvietto.

Halutessa ruokailut ja kahvi Navettagalleriasta. Ruokailuihin ennakkotilaus.

Opettaja Riikka Jokiaho, lisätietoja numerosta 040 196 1100 tai sähköpostilla:riikka.jokiaho@gmail.com

Ilmottautuminen viimeistään 12.6. 2019

Ruokailun ja kahvin hinta (maksetaan paikan päällä): Ruokailu n. 10 €, kahvi+pulla n. 3 €

Alkaa

17.06.2019 08:00

Loppuu

21.06.2019 21:00

Sijainti

Lapland Hotels Saaga

Yhteystiedot