Juhannus

Tervetuloa viettämään upeaa ja ainutlaatuista juhannusta Sport Resort Ylläkselle! 
Juhannustunnelmaan pääset virittäytymään klo 11.00 alkaen, kun Gondoli käynnistyy ja Ylläs Bike Park aukeaa ensimmäistä kertaa kesäkaudelle 2018!

Juhannuksen ohjelma:

klo 11.00 - 17.00 Gondoli ja Bike Park avoinna
klo 11.30 - 16.30 Ravintola YlläsKammi avoinna tunturin huipulla
klo 17.00 - 19.00 Gondolisauna 12 nopeimmalle (*lue lisätiedot)
klo 19.00 -> Gondoli käynnistyy uudelleen ja Huipun juhannus-tapahtuma Ylläksen huipulla alkaa! Huipun ravintola Cafe Gondoli avoinna!

Perinteisessä Ylläksen Huipun juhannuksessa Jaana Isokangas tanssittaa juhlakansaa! Huipun juhannukseen kuuluu toki myös kokko ja ainutlaatuinen tunnelma huikeilla maisemilla varustettuna. Kokko näyttää tavallistakin upeammalta kun sitä katselee tunturimaisemaa vasten. Cafe Gondolista voi ostaa juhannusjuomaa ja pientä purtavaa.

Päiväranneke 15€/hlö sisältää lipun Gondoliin päiväksi (klo 11-17 ja 19-01), sekä pääsylipun Huipun juhannus-tapahtumaan. Päivärannekkeella voit siis vaikkapa ajella Gondolilla ees taas tai esim. nousta alamäkipyörän kanssa koko perjantain. :) Normaali päiväranneke ei sisällä juhannussaunaa.

* Gondolin juhannussauna järjestetään mikäli kokoon saadaan yhteensä 8-12 henkilöä, hinta 150€/hlö. Sisältää kierroksen Gondolisaunalla, sekä Huipun saunaosaston ja porealtaan käytön klo 17.00 - 20.00, lipun Huipun juhannukseen, sekä päivärannekkeen. Sitovat ilmoittautumiset: info@iso-yllas.fi. Sekasauna, eli vuoro on tarkoitettu sekä miehille, että naisille. Ilmoittautumisjärjestyksessä 12 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Säävaraus. Perinteinen suomalainen, toisinaan sateinenkin juhannussää ei meitä haittaa, mutta ukkosella tai myrskyssä Gondolia ei voi valitettavasti pyörittää.
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.