Galleria Kellokas -Näkymätön näkyvissä

05.11.2018

Näyttely avoinna 5.11-19.12. ma-pe klo 9-16. suljettu 9.11. Avoinna päivittäin 26.11. lähtien. Näkymätön näkyvissä -näyttely on esillä ainoastaan kerran. Tervetuloa!

Näkymätön näkyvissä taiteilijat ovat:
Tom Enblom, Jaana Erkkilä, Tuija-Hautala Hirvioja, Michael Marnin Jacobs, Kalle Lampela, Leila Lipiäinen, Esa Meltaus ja Pirjo Puurunen.

Tietoa lapin taiteilijaseurasta:
Lapin taiteilijaseura on perustettu vuonna 1990. Seurassa on tällä hetkellä yli 114 ammattitaiteilijaa. Lapin taiteilijaseura tukee lappilaista kuvataidetta ja lisää jäsentaiteilijoiden työmahdollisuuksia. Seura tuo Lapin nykytaidetta tunnetuksi kansallisesti ja kansainvälisesti. Kotipaikkana on Rovaniemi, jossa sijaitsevat seuran Galleria Napa, Studio Mustanapa ja taidelainaamo Napa.

Seuran jäsentaiteilijoiden Kuukauden taiteilija-näyttelyt ovat esillä Kulttuuritalo Korundissa. Lapin taiteilijaseura ylläpitää myös Galleria Kellokasta Metsähallituksen luontokeskuksessa Ylläksellä. Galleria- ja näyttelytoiminnan lisäksi Lapin taiteilijaseura osallistuu erilaisiin taide- ja kulttuuritapahtumiin, tuottaa yleisötilaisuuksia, taidetyöpajoja ja taiteilijoiden täydennyskoulutusta.

Jäsenten portfoliot löytyvät Verkkogalleria Napasta. Rovaniemen taide- ja kulttuurielämästä sekä Galleria Napan ja Studio Mustanapan näyttelyistä kirjoitamme Post Santa Blogia. Lisäksi tuotamme sisältöä Taiteen paikannin -verkkopalveluun, josta löytää teoskuvia ja -tietoja mm. julkisesta taiteesta ja ympäristötaiteesta.

Tervetuloa tutustumaan nykytaiteeseen!

Lisätietoa Lapin taitielijaseura: http://lapintaiteilijaseura.fi/kellokas/nayttelyt/

Alkaa

05.11.2018 09:00

Loppuu

19.12.2018 16:00

Sijainti

Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Yhteystiedot

Tunturintie 54
95970

Äkäslompolo

0206 39 7039

kellokas@metsa.fi