Arctic Ski Camp – Ylläksellä 26.3. – 28.3.2020

26.03.2020

Arctic Ski Campilla nautitaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luonnosta ja tuntureiden luonnontilaisista rinteistä lasketellen, hiihtoretkeillen ja pyöräillen Ylläksen alueen seitsemän tunturin maisemissa.

Tapahtuman aloituspäivänä perehdymme vapaalasku- ja nousutekniikkaan ja lumiturvallisuuteen Yllästunturilla. Kaksi retkipäivää vietämme kansallispuiston tuntureiden luonnontilaisilla rinteillä kiiveten mäet lihasvoimin ylös.

Liikkumiseen kansallispuistossa hyödynnämme Ylläksen alueen talvipyöräilyverkostoa fatbike-polkupyörillä. Fatbikeilla pääsemme kevyemmin ja nopeammin lähestymään tuntureita ja voimme päiväretkilläkin saavuttaa kauempana olevia vähemmän laskettuja alueita. Kansallispuiston seitsemän tunturin luonnontilaisilla rinteillä riittää upeita laskuelämyksiä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vapaalaskijoille.

Kaikki vapaalaskusta kiinnostuneet niin aloittelijat kuin kokeneetkin offarilaskijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Arctic Ski Camp -tapahtumassa retkeillään ja lasketaan jokaisen taitotasolle sopivassa ympäristössä ja retket suunnitellaan ryhmän toiveiden ja tason mukaan. Tapahtumaan voi osallistua vapaalaskusuksilla, lumilaudalla, split-boardilla tai telemark-suksilla.

Lisätiedot tapahtumasta läydät täältä:
www.laplandhotels.com/arcticskicamp

Ilmoittatumaan pääset täältä:
https://www.lyyti.fi/reg/Arctic_Ski_Camp_Yllas

Alkaa

26.03.2020 09:30

Loppuu

28.03.2020 17:00

Sijainti

Ylläs Ski Hiihtokoulu

Yhteystiedot

Tunturintie 56
95970

Äkäslompolo

040 509 3117

yllas-ski.hiihtokoulu@laplandhotels.com