Lapset ja perheet

Kaikki palvelut kävelymatkan etäisyydellä

 

Lasten kanssa matkailu on meillä helppoa. Ravintolat, skishopit, majoitukset ja kylpylähotelli ovat kaikki kävelymatkan etäisyydellä. Mäkipäivien tauon lapsille tarjoaa omatoiminen sisäleikkipaikka Peikonpesä.

Gondolihissillä myös lasten on helppoa ja hauskaa nousta Ylläksen huipulta lähtevien rinteiden äärelle. Gondolilla voi kulkea ylös ja alas, joten se palvelee myös niitä, jotka eivät halua lasketella. Huipulta löytyy kaksi ravintolaa, joihin voi pysähtyä vaikka kaakaolle ja munkille.

 

Palvelut perheen pienimmille

 

Kaksi mattohissiä tekevät laskettelun aloittamisesta helppoa. Niiden viereiset lastenrinteet ovat tilavat ja turvalliset perheen pienimpien ja toki hiukan isompienkin kurvailuun. Nappihissit kuljettavat ylemmäksi metsän siimekseen. Perhehissiltä löytyvä formulamäki lupaa vauhdin hurmaa. Temppuilua ja hyppimistä aloittelevat pikkulaskijat voivat turvallisesti opetella freestyle-alkeita nappihissin viereen sijoitetuilla presseillä. Hiihtokoulussamme järjestetään lapsille Werneri- ja Napero-kursseja.

 

Mattohisseillä ei tarvita hissilippua. Alle 6-vuotiaat aikuisen seurassa olevat kypäräpäät saavat käyttää ilmaiseksi kaikkia hissejämme. Kids -alueeltamme löydät ilmaiseksi pienen mattohissin rinteineen, pulkkamäen, ulkoleikkipaikan sekä kodan eväiden nauttimiseen ja makkaranpaistoon.

 

Lasketteleva perheyritys

 

Sport Resort Ylläs on perheyritys ja tiedämme itse vuosikymmenten kokemuksella, että laskettelu todella kokoaa perheen yhteen. Rinteessä kolmekin sukupolvea voi harrastaa aidosti yhdessä ja jakaa yhteisiä kokemuksia. Laskettelu Sport Resort Ylläksen rinteillä on monille perheille jokavuotinen perinne. Aloita oman perheesi perinne tänä talvena!