Taitoa ja tekniikkaa hiihtokoulusta

Sport Resort Ylläksen hiihtokoulu palvelee sujuvasti niin aloittelevia laskettelijoita kuin kokeneempiakin laskutekniikkansa hiojia. Löydät hiihtokoulusta opetusta alppihiihtoon, lautailuun, telemarkkiin ja maastohiihtoon. Opetusta on saatavilla myös soveltavaan lasketteluun.  

Erinomaiset olosuhteet opetteluun

 

Sport Resort Ylläksen rinteen ovat erinomainen toimintaympäristö hiihtokoululle ja uuden lajin opetteluun. Rinteet tunturin juurella ovat pitkiä ja loivia. Lisähaasteita löytyy heti noustessa tunturia ylemmäksi. Rinteistämme löytyy myöskin laadukkaita erityissuorituspaikkoja, joita hyödynnämme tunneilla laadukkan oppimiskokemuksen takaamiseksi.

Hiihtokoulun tunnelma on rauhallinen, hauska ja tsemppaava. Opettajamme kunnioittavat jokaisen yksilöllistä oppimisen tapaa ja nopeutta. 

Hiihtokoulun yksityistunnit ovat myös kokeneille laskijoille erinomaisia laskutekniikan hiomisen paikkoja. Kun lasketteluloman aloittaa 90 minuutin tekniikkatunnilla, Sport Resort Ylläksen upeista ja pitkistä rinteistä jaksaa nauttia paremmin ja entistä paremmalla tekniikalla koko loman ajan.

 

Hiihtokoulun varaukset ja yhteydenotot

 

Kauden 2020 - 2021 kurssit ovat varattavissa nyt!

Hiihtokoulun kursseille varaukset onnistuvat online-varauskalenterissa!

Hiihtokoulun palvelupiste on lipunmyynnin yhteydessä Sport Resort Ylläksen info-tiskillä.

Varauksia otetaan vastaan myös puhelimitse 016-510 3500 sekä sähköpostilla hiihtokoulu(a)iso-yllas.fi.

Varausehdot

  • Hiihtokoulun hintoihin sisältyy hissinousut tunnin aikana.
  • Välinevuokra ei sisälly hintaan.
  • Kursseille ilmoittautumiset edeltävänä päivänä klo 15 mennessä.
  • Järjestämme ryhmäkursseja myös muina aikoina kysynnän mukaan.
  • Ryhmäkurssit vaativat toteutuakseen vähintään neljä osallistujaa.

Lasten hiihtokouluryhmät viikot 8-11 +

Pvä

Klo

Kurssi / tunti

Hinta

Ma-Ti

10:00

Naperokurssi 4-6 -vuotiaille

62€

Naperokurssi on suunniteltu 4-6 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Kurssi alkaa Maanantaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 45 minuuttia.

Ma-Ti

11:00

VauhtiNapero 4-6 -vuotiaille

62€

VauhtiNaperokurssi on suunniteltu 4-6 -vuotiaille, joilla on entuudestaan kokemusta laskettelusta. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 45 minuuttia.

Ma-Ke

12:00

LumiWerneri aloitteleville 6-12 -vuotiaille

124 €

LumiWerneri on suunniteltu 6-12 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kolme päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

Ma-Ke

12:00

VauhtiWeneri 6-12 -vuotiaille

124 €

VauhtiWerneri on suunniteltu 6-12 -vuotiaille lapsille, joilla on entuudestaan kokemusta laskettelusta. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kolme päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

Ma-Ke

14:00

LumilautaWerneri 8-12 -vuotiaille

124 €

LumilautaWerneri -kurssi on suunniteltu lumilautailua aloittaville 6-12 -vuotiaille. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kolme päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

Aikuisten hiihtokouluryhmät viikoilla 8-11 +

Pvä

Klo

Kurssi / tunti

Hinta

Ma

14 - 15:30

Lumilautailun alkeet

42 €

Lumilautailun alkeistunti on suunnattu lumilautailua aloitteleville nuorille ja aikuisille. Tunnilla opetellaan lumi Tunti kestää 90 minuuttia.

Ke

14 - 15:30

Telemark alkeet

42 €

Telemark on haastava laji, johon pääsee parhaiten mukaan ammattitaitoisen opettajan johdolla. Telemarkin introtunnilla vapautetaan kantapäät ja nautitaan lajin keveydestä. Tunnin aikana harjoitellaan perusasentoa, tasapainoa sekä käännöksiä.

Pääsiäinen 2021 +

Pvä

Klo

Kurssi / tunti

Hinta

La - Su

10:00

Naperokurssi 4-6-vuotiaille aloittelijoille

62 €

Naperokurssi on suunniteltu 4-6 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Kurssi alkaa lauantaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 45 minuuttia.

La-Su

11:00

VauhtiNapero 4-6-vuotiaille jo aikaisemmin laskeneille

62 €

VauhtiNapero kurssi on suunniteltu 4-6 -vuotiaille, joilla on entuudestaan kokemusta laskettelusta. Kurssi alkaa lauantaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 45 minuuttia.

La - Su

12:00

LumiWerneri 6-12 -vuotiaille aloittelijoille

83 €

LumiWerneri on suunniteltu 6-12 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Kurssi alkaa Lauantaina ja kestää kaksi päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

La-Su

12:00

VauhtiWerneri 6-12-vuotiaille jo aikaisemmin laskeneille

83 €

VauhtiWerneri on suunniteltu 6-12 -vuotiaille lapsille, joilla on entuudestaan kokemusta laskettelusta. Kurssi alkaa lauantaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

La - Su

14:00

Lautawerneri 8-12-vuotiaille aloittelijoille

83 €

LumilautaWerneri -kurssi on suunniteltu lumilautailua aloittaville 8-12 -vuotiaille. Kurssi alkaa lauantaina ja kestää kaksi päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.