Firmaliput

Firmalippu Ylläkselle - Talvikausi 19-20

Hyppy Gondoli-hissin kyytiin, kaamoksen värit etelätaivaalla ja uutta lunta. Työasiat painuvat unholaan viimeistään ensimmäisen laskun aikana. Offpiste-rinteessä puuterilunta, Täyspitkään nauttimaan pitkistä kurveista vai Maailman Cup -rinteessä vauhdin hurmaa? Vai sittenkin kolme kilometriä nautiskelua Ylipitkässä tai Jättipitkässä kevätauringon lämmittäessä?

Ylläksen rinteet ja ladut ovat kaikki tutkitusti käyttäjien mielestä maamme aatelia. Mahtavat 63 rinnettä takaavat monipuolisen ja runsaan tarjonnan niin lapsille kuin aikuisille, aloittelijoille sekä taitajille. Laskettelijoille, lumilautailijoille ja telemarkinkin harrastajille löytyy sopivat haasteet rinteissä ja offareilla. Ylläksellä laskettavaa riittää koko lomaviikoksi!

On tullut aika varmistaa talven parhaat laskut Ylläksellä sekä tehdä tilaus talvikauden 2019-2020 firmalipuista. Firmalippu on voimassa koko talvikauden ajan ja lippua voi käyttää yksi henkilö kerrallaan. Lipulla pääsee tuttuun tapaan laskettelemaan molemmin puolin Yllästunturia, ja lisäksi korttiin on ladattu yhden päivän lippu sekä Olokselle että Pallakselle (nämä siis käytettävissä kerran kauden aikana). Firmalippuun sisältyy myös aluebussilippu.

Ylläksen talvikausi avataan 23.11.2019.

Sport Resort Ylläksen investoinnit tulevalle talvelle ovat 600 000 euroa sisältäen muun muassa yhden uuden rinnekoneen sekä Täyspitkän uuden valaistuksen. Suurin uutisemme on kuitenkin sukupolvenvaihdos, kun perheyrityksen seuraava sukupolvi ottaa vastuun johdosta. Mikko Virranniemi vaihtaa rinnetoimintapäällikön työt toimitusjohtajan rooliin ja Mikko Riila vastaa hallituksen puheenjohtajan tehtävistä.

Suomen pisimpien rinteiden lisäksi Sport Resort Ylläkseltä löytyy kylpylä, keilahalli, Antin minimarket, useita ravintoloita, vuokraamoja sekä väline- ja vaatemyymälöitä. Suomen kymmenestä pisimmästä rinteestä kahdeksan löytyy Ylläkseltä.

Talvikaudella 2019-2020 yrityskausilipun hinta on 1 164 euroa. Ostaessaan enemmän kuin yhden lipun, seuraavien lippujen hinta on 980 euroa kappaleelta. Hinnat sisältävät alv:n 10 %.

Halutessasi tilata firmalippuja, otathan yhteyttä: info@iso-yllas.fi tai puhelimitse 016 510 3500.

Toivotamme Teidät tervetulleeksi Ylläksen talveen!