Ravintolat

Sport Resort Ylläkseltä löytyy useita ravintoloita ja erilaista purtavaa joka makuun! Otsikkoja painamalla pääset aina kyseisen ravintolan omille sivuille. 

YlläsKammi ja Café Gondoli

Huipun ravintola YlläsKammi on ihana tunnelmallinen pyöreä rakennus, joka talvella peittyy tykkylumeen ja näyttää aivan tonttujen talolta. Ylläksen huipulla, 719 metrin korkeudessa sijaitseva Kammi on Suomen korkeimmalla sijaitseva ravintola. Kammista saat kuumat kaakaot ja tuoreet munkit, sekä erilaisia ruoka-annoksia keitoista kanakoreihin. Kammi on avoinna päivittäin, aina Gondolin aukiollessa. Kammiin pääsee kätevästi myös ilman suksia kun ostaa kiertoajelulipun ja kulkee matkan mennen-tullen Gondolilla. 

Ylläksen huipulta löytyy kiireisimpään aikaan myös toinen ravintola, Café Gondoli. Café Gondoli on avoinna joulun aikaan ja kauden kevätpuolella aina Gondolin aukiollessa. Café Gondoli sijaitsee Gondolin yläasemalla ja isoista ikkunoista avautuu kauniit maisemat.

Taiga

Taigan liekki loimuaa rennolle tunturiruoalle, maistuville lounaille, laskupäivän jälkeisille hetkille ja iltaviihteelle. Taiga Pubissa tarjoilun ytimenä ovat vaihtuvat oluet, hiiligrillin antimet ja sormiruoka. Artisti-iltaisin ja tunturin jo pimentyessä musiikki tuo tunnelman takaisin tunturiin. Kevätkaudella Taiga Kitchen, stand upit ja ikärajattomat keikat liekehtivät Taigan tähtinä. Taiga on avoinna talvikaudella joka päivä.

BistroHissi

BistroHissi-ravintolan löydät aivan rinteiden juuresta. Sukset telineeseen ja Bistroon lounaalle! Bistrosta saat laadukasta, maukasta ruokaa ja lämpimiä juomia tottakai. Bistrossa on ihana takka, jonka äärellä voit lämmitellä vaikka kaakaon kanssa. Bistrosta voit myös vuokrata moottorikelkan, jos laskettelun sijaan tahdot toisenlaista vauhdin hurmaa!

Hesburger

Aivan Bistron vieressä sijaitsee Hesburger. Suomalaisten pikaruokalasuosikki ei sen kummempia esittelyjä taidakaan kaivata! Tutut hamppariateriat maistuvat koko perheelle!

Ski Bar Pöllö & keilahalli

Gondolin ala-aseman vierestä löytyy Ski Bar Pöllö. Pöllö tarjoaa nopeaa syötävää ja monipuolista juotavaa. Mainittakoon Pöllön erikoisuutena tuoreet vohvelit! Pöllössä pääset myös keilaamaan ja pelaamaan biljardia. 

Ylläs Kota ja Bar Kaappi

Taiga-rakennuksesta, parkkipaikan reunalta löydät vierekkäin lappilaista ruokaa tarjoilevan Ylläs Kota-ravintolan, sekä after ski ravintola Bar Kaapin. Kodassa on tarjolla lounasta ja listaruokaa. Kannattaa maistaa Kodan poroburgeria! Illallisella mahdollista tilata myös esimerkiksi Fondueta tai Raglettea. Bar Kaappi pitää huolen janoisista laskijoista. Kaapissa on kauden aikana muun muassa laskuleffa-iltoja ja live-musiikkia!

Café Lippuluukku

Café Lippuluukku on nimensä mukaisesti vanhan lipunmyynnin tiloissa, Hesburgerin vieressä. Lippuluukusta saat keittolounasta, sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kaakaot ja mehut Lippuluukusta saa toki myös! 

Aurinko

Aurinko-ravintola sijaitsee Aurinko-rinteen reunalla. Auringon upea terassi houkuttelee kevätpuolen laskijat paistattelemaan päivää. Auringosta saat pikaruokaa ja muita herkkuja sekä kaikenlaista juotavaa. 

Lapland hotel Saaga

Suoraan rinteestä pääset laskemaan Lapland Hotel Saagaan, jossa on tarjolla Lapin makuja sisältävää A la Carte-ruokaa, sekä hieman nopeampaa sormiruokaa. Illallisella voit tutustua myös Saagan monipuoliseen viinilistaan!