Majoitus

Lapland Hotels Saaga

Kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga sijaitsee näköalapaikalla Yllästunturin puurajassa. Viereinen Gondoli-hissi houkuttaa viettämään päivän rinteessä. Monipuoliset ladut ja polut kutsuvat sukeltamaan metsän siimekseen tai tunturin raikkauteen. Löydät hotellistamme upean allasosaston porealtaineen ja hemmotteluhoitoineen.

Varaa

Lomarengas Ylläs

Ylläksen Matkailun yli 500 lomakohteen valikoimassa on vaihtoehtoja hiihtomökeistä ja huoneistoihin, luksushuviloista erähenkisiin asumuksiin. Ylläksen Matkailun kohteet ovat tunnettuja laadusta ja hyvästä varustetasosta.

Ylläksen Matkailu on Ylläksen johtava keskusvaraamo ja se on toiminut Ylläksellä liki 30 vuotta. Ylläksen Matkailu kuuluu Lomarengas-konserniin.

Varaa

Forenom Ylläs Chalets ja Villas

Forenom Ylläs Chalets ja Villas –huoneistoissa on oma sauna, laadukas keittiö,  parveke, ja lämmitetyt säilytystilat. Villas-huoneistoihin kuuluu myös lämmin autotalli.  Rinnekeskuksen kaikki palvelut ovat vieressä. Pääset suoraan ovelta rinteisiin, gondolihissiin, laduille ja vaellusreiteillle. Huoneistoihin on tilattavissa myös herkullinen aamiainen.

Varaa

Yllakselle.com

Yllakselle.com tarjoaa tyylikästä ja mukavaa majoitusta Sport Resort Ylläksen alueella, Yllästunturin eteläpuolella.
Chalets -huoneistot ovat hiihtohissien vieressä.
Mökkimajoitukset 0,5 - 2 kilometrin etäisyydellä.
Kaikki huoneistot ja mökit ovat tyylillä laadukkaasti sisustettuja ja varustettuja.

Varaa