Ylläs Bike Park

Ylläs Bike Parkin kesäkausi 2019 on saatu päätökseen! Kiitos kaikille asiakkaille huikeasta kesästä alamäessä! :) Avaamme jälleen juhannuksena 2020!

 

Kun lumet sulavat tunturista, Ylläksen etelärinteiden tilalle aukeaa alamäkipyöräilyyn suunniteltu Ylläs Bike Park. Alamäkipyöräilyn parissa pääset nauttimaan vauhdin huumasta myös kesäaikaan! 

Ylläs Bike Park avoinna juhannusaatosta 21.6.2019 alkaen:
21.6. - 1.9.2019 klo 11 - 16.45
2.9. - 29.9.2019 klo 10 - 15.45

Alamäkipyöräilyreitit lähtevät Yllästunturin huipulta, Gondolin yläaseman ja Ylläskammi 718 -ravintolan läheisyydestä.

Huipulta lähtevät siniset reitit passaavat myös alamäkipyöräilyä aloitteleville, mutta haastetta kaipaavat voivat valita punaisen, vaikeamman reitin. Puurajan tuntumassa reitit jakaantuvat useammaksi reittivaihtoehdoksi. Ylläs Bike Parkin alamäkireitit ovat Suomen pisimpitä, mittaa kaikilla reiteillä on mukavat 2,5 - 3,0 kilometriä. 

Tänä kesänä Bike Parkkiin saatiin uutta ajettavaa, kun siniselle reitille aukesi puurajasta alkava uusi variaatio Enduro Twist"Reittiukko" Marko on ideoinut uuden reitin ja se on saanut jo heti alkuunsa runsaasti positiivista palautetta! Uusi reitti on aloittelevan kuskin kannalta miellyttävä, mutta kokenutkin kuski saa pätkästä runsaasti riemua! Vauhteja nostamalla uutta pätkää saa ajaa ihan tosissaan! Kaikki reitit laskevat takaisin Gondolin ala-asemalle ja Gondolilla pääsee helposti pyörän kanssa takaisin huipulle.

Bike Parkin reitit nimettiin tänä kesänä uudelleen ja ensimmäisenä uuden nimen sai asiakkaiden toimesta ylhäältä saakka lähtevä sininen reitti, joka tunnetaan nykyisin nimellä Reindeer rally. Myös muut pätkät saivat uudet nimet, löydät ne uudesta reittikartasta!

Mattohissille avattiin kesäkauden alussa uusi Training Track, jossa voi harjoitella alamäkiajoa ja hioa tekniikkaa! Haluamme vastata lajin kasvuun ja kehitykseen! Koska Ylläksen huipulta tulevat reitit ovat melko vaativia ja vaativat alle vähintäänkin maastopyöräilykokemusta, mahdollistaa Training Track nyt ihan aloittelijoiden ja pientenkin lasten tutustumisen lajiin vielä paremmin ja turvallisemmin.

Hissiliput Ylläs Bike Parkkiin voit ostaa Head Sport Shopista.

Katso alta huikea video alamäkipyöräilystä Ylläksellä ja tule itse kokeilemaan!

 

Bike Park liput ja vuokraamohinnat +

  • Hissiliput ladataan etäluettavalle Keycard älykortille. Keycard ei sisälly hissilipun hintaan.
  • Hissilippuhinnaston löydät täältä.
  • Kaikki pyöräilyyn liittyvät välineet voit vuokrata palvelukeskus Taigan alakerrassa sijaitsevasta Head Sport Shopista.