Taitoa ja tekniikkaa hiihtokoulusta

Iso-Ylläksen hiihtokoulu palvelee sujuvasti niin aloittelevia laskettelijoita kuin kokeneempiakin laskutekniikkansa hiojia. Löydät hiihtokoulusta opetusta alppihiihtoon, lautailuun, telemarkkiin ja maastohiihtoon. Opetusta on saatavilla myös soveltavaan lasketteluun. 

Erinomaiset rinteet opetteluun

 

Ylläksellä on erinomainen toimintaympäristö hiihtokoululle ja uuden lajin opetteluun. Rinteet tunturin juurella ovat pitkiä ja loivia. Lisähaasteita löytyy heti noustessa tunturia ylemmäksi.

Hiihtokoulun tunnelma on rauhallinen, hauska ja tsemppaava. Opettajamme kunnioittavat jokaisen yksilöllistä oppimisen tapaa ja nopeutta. 

Hiihtokoulun yksityistunnit ovat myös kokeneille laskijoille erinomaisia laskutekniikan hiomisen paikkoja. Kun lasketteluloman aloittaa 90 minuutin tekniikkatunnilla, Sport Resort Ylläksen upeista ja pitkistä rinteistä jaksaa nauttia paremmin ja entistä paremmalla tekniikalla koko loman ajan.

 

Hiihtokoulun varaukset ja yhteydenotot

 

Hiihtokoulun kursseille varaukset onnistuvat online-varauskalenterissa täällä

Hiihtokoulun palvelupiste on lipunmyynnin yhteydessä Sport Resort Ylläksen info-tiskillä. Varauksia otetaan vastaan myös puhelimitse 016-510 3500 sekä sähköpostilla hiihtokoulu(a)iso-yllas.fi.

Varausehdot

  • Hiihtokoulun hintoihin sisältyy hissinousut tunnin aikana.
  • Välinevuokra ei sisälly hintaan.
  • Kursseille ilmoittautumiset edeltävänä päivänä klo 15 mennessä.
  • Järjestämme ryhmäkursseja myös muina aikoina kysynnän mukaan.
  • Ryhmäkurssit vaativat toteutuakseen vähintään neljä osallistujaa.

Yksityistunnit +

Yksityistunti 90 minuuttia 
   
1 henkilö 77 €
2 henkilöä 111 €
3 henkilöä 145 €
4 - 10 henkilöä 39 / Hlö €

Yksityistunti 45 minuuttia 
   
1 henkilö 51 €
2 henkilöä 74 €
3 henkilöä 97 €
4 - 10 henkilöä 31 /Hlö €

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lasten hiihtokouluryhmät viikot 8-12 +

Pvä

Klo

Kurssi / tunti

Hinta

Su

12:00

Aikuinen & lapsi-tunti 4-6 -vuotiaalle vanhemman kanssa

30€

Aikuinen & lapsi-tunti on suunniteltu 4-6 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Tunnilla opetellaan laskettelun perusteita, kuten jarrutuksia ja liikkumista suksilla. Tunti kestää 45 minuuttia.

Ma-Ke

12:00

LumiWerneri aloitteleville 6-12 -vuotiaille

115 €

LumiWerneri on suunniteltu 6-12 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kolme päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

Ma-Ke

12:00

VauhtiWeneri 6-12 -vuotiaille

115 €

VauhtiWerneri on suunniteltu 6-12 -vuotiaille lapsille, joilla on entuudestaan kokemusta laskettelusta. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kolme päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

Ma-Ke

14:00

LumilautaWerneri 8-12 -vuotiaille

115 €

LumilautaWerneri -kurssi on suunniteltu lumilautailua aloittaville 6-12 -vuotiaille. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kolme päivää ja kerrallaan 90 minuuttia.

Ma-Ti

10:00

Naperokurssi 4-6 -vuotiaille

59€

Naperokurssi on suunniteltu 4-6 -vuotiaille laskettelua aloitteleville lapsille. Kurssi alkaa maanantaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 45 minuuttia.

Ti-Ke

12:00

VauhtiNapero 4-6 -vuotiaille

59€

VauhtiNaperokurssi on suunniteltu 4-6 -vuotiaille, joilla on entuudestaan kokemusta laskettelusta. Kurssi alkaa tiistaina, kestää kaksi päivää ja kerrallaan 45 minuuttia.

Aikuisten hiihtokouluryhmät viikoilla 8-12 +

Pvä

Klo

Kurssi / tunti

Hinta

Ma

14 - 15:30

Lumilautailun alkeet

39€

Lumilautailun alkeistunti on suunnattu lumilautailua aloitteleville nuorille ja aikuisille. Tunnilla opetellaan lumi Tunti kestää 90 minuuttia.

Ke

14 - 15:30

Telemark alkeet

39 €

Telemark on haastava laji, johon pääsee parhaiten mukaan ammattitaitoisen opettajan johdolla. Telemarkin introtunnilla vapautetaan kantapäät ja nautitaan lajin keveydestä. Tunnin aikana harjoitellaan perusasentoa, tasapainoa sekä käännöksiä.

Pe

11 - 12:30

Alppihiihdon alkeet

39 €

Tule kokeilemaan alppihiihtoa ohjatusti hyvässä seurassa! Oletko haaveillut alppihiihdon kokeilusta, mutta kynnys on ollut liian suuri? Tarjoamme sinulle matalan kynnyksen mahdollisuuden aloittaa uusi harrastus Suomen mahtavimmassa tunturimaisemassa. Tunnilla opetellaan alppihiihdon alkeita ja pidetään hauskaa!