Yhteiskausikortti

Ylläs Bike Park x Iso-Syöte Bike Park

 

Ylläksen ja Iso-Syötteen yhteinen Bike Park-kausikortti on myynnissä 15.3.-30.4.2021 molempien yhtiöiden verkkokaupoissa. Hissilipun hinta on 188 €. Linkit ostoksille jutun lopussa.

Ylläs ja Iso-Syöte yhdistävät voimansa

Viime vuosina valtavassa nosteessa olleen hissipyöräilyn harrastajille annetaan aihetta iloon, kun Suomen parhaimmistoon kuuluvat Ylläs Bike Park ja Iso-Syöte Bike Park yhdistävät voimansa yhteislipun muodossa. Kesälle 2021 myydään yhteistä kausikorttia, jolla asiakkaat saavat laskea kesäkaudella rajoittamattoman määrän päiviä sekä Iso-Syötteellä, että Ylläksellä.

Ajatus yhteislippuun syntyi muun keskuksissa tehdyn yhteistyön aikana.

- Olemme muutaman vuoden ajan tehneet yhteistyötä sekä talvi-, että kesätoiminnassa. Molempien keskusten tavoite on tarjota vierailleen paras mahdollinen kokemus. Sparrailu reiteistä ja suorituspaikoista, sekä muusta toimintaan liittyvästä hyödyttää meitä ja koko lajia Suomessa, summaavat bike parkeista vastaavat Mikko Terentjeff (Iso-Syöte) ja Jere Löytökorpi (Ylläs).

 

Ylläs Bike Park on Suomen suurin, Iso-Syötteen reittivalikoima kasvaa vauhdilla

Ylläs Bike Park on monellakin mittapuulla mitattuna Suomen suurin bike park. Korkeusero, reittien pituus ja tunturimaisemat ovat omaa luokkaansa. Ylläksellä on hissipyöräilty jo vuodesta 2008 lähtien. Tulevan kesän kehityskohteita Ylläksellä ovat Gondolin rinnalle päivittäiseen käyttöön aukeavan ankkurihissin käyttöönotto, sekä uusien sinisten reittien rakentaminen lajiin tutustumisen helpottamiseksi.

Iso-Syöte Bike Park on avattu kesällä 2020 ja näin ollen yksi Suomen uusimmista hissipyöräilypaikoista. Kesälle 2021 reittien määrä kasvaa ja keskukseen saadaan myös ensimmäistä kertaa kansallisen tason kilpailut. Iso-Syötteen reitistö on suunniteltu palvelemaan myös vasta-alkajia, helpoimpiin reitteihin onkin kiinnitetty erityisesti huomiota.

Molemmissa keskuksissa vuokrataan alamäkipyöriä ja varustesettejä, joiden avulla lajiin tutustuminen on helppoa.

Ylläksen ja Iso-Syötteen yhteinen Bike Park-kausikortti on myynnissä 15.3.-30.4.2021 molempien yhtiöiden verkkokaupoissa. Hissilipun hinta on 188 €. Molemmissa keskuksissa on käytössä Skidata-hissilippujärjestelmä. Sama ladattu etälukukortti toimii molemmissa.

Mikä Bike Park?

Hissipyöräilyllä tarkoitetaan hiihtokeskuksissa kesäaikaan harrastettavaa lajia, jossa pyörän kanssa noustaan ylös hissillä ja lasketaan alas siihen suunniteltuja ratoja pitkin. Viime vuosina suuren yleisön tietoisuuteen noussut laji sopii lähes kaikenikäisille, pyöräilystä ja raittiista ulkoilmasta nauttiville ihmisille. Aikaisempi maastopyöräilykokemus helpottaa lajissa alkuun pääsemistä, mutta ei ole välttämätöntä.

Suomessa hissipyöräilyä on harrastettu vuosituhannen vaihteesta lähtien. Tällä vuosikymmenellä pyöräilyn suosio on noussut erittäin voimakkaasti ja se näkyy myös hissipyöräilyn kasvavissa harrastajamäärissä. Hissipyöräily on suosittua myös muualla maailmassa ja sen ansiosta moni hiihtokeskus toimii nykyisin ympärivuotisesti.

 

Linkit verkkokauppoihin:

HUOM! Osta lippusi sen yrityksen online-kaupasta, missä aloitat kesäkautesi! Tämä on tärkeää lipun aktivoitumisen vuoksi!

Aloitan kauteni Ylläkseltä: https://yllas.skiperformance.com

Aloitan kauteni Iso-Syötteeltä: www.isosyote.fi

 

Kuvia medialle:

https://www.dropbox.com/sh/0l2j5uujj7xu2d6/AABvlpj9OsTeKxpiseKQ_zHJa?dl=0

 

Lisätietoja:

Ylläs Bike Park

Vastaava

Jere Löytökorpi (jere.loytokorpi@iso-yllas.fi)

040 6707247

 

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Rinnetoiminnanjohtaja

Mikko Terentjeff (mikko.terentjeff@isosyote.com)

040 7796400