Ylläs Bike Park

 

Alamäkipyöräilyn parissa pääset nauttimaan vauhdin huumasta myös kesäaikaan! 

Ylläs Bike Park avoinna kesällä 2021:
19.6. - 3.10.2021 klo 11-17 (Gondolin viimeinen nousu klo 16.45)

Mikäli lumet tunturista eivät sula ajoissa, voi Bike Parkin avaaminen lykkääntyä joillakin päivillä.

Huom.! Kesäkauden aukioloajat ovat tavoitteelliset. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia, jotka saattavat muuttaa aukioloja voimassaolevan korona-tilanteen vuoksi.

Alamäkipyöräilyreitit lähtevät Yllästunturin huipulta, Gondolin yläaseman ja Ylläskammi 718 -ravintolan läheisyydestä. Tulevan kesän kehityksen kohteena on lajia aloittelevien hissipyöräilijöiden entistä parempi huomiointi. Kesällä 2021 Gondolin ja mattohissin kaveriksi avataan ankkurihissi Alahissi, joka nousee puurajan tuntumaan. Alahissiltä pääsee ajamaan sinisiä reittejä ja myös kesän uudet reitit kohdistuvat Alahissin ympäristöön!

Huipulta lähtevät siniset reitit passaavat myös alamäkipyöräilyä aloitteleville, mutta haastetta kaipaavat voivat valita punaisen, vaikeamman reitin. Puurajan tuntumassa reitit jakaantuvat useammaksi reittivaihtoehdoksi. Ylläs Bike Parkin alamäkireitit ovat Suomen pisimpiä, mittaa kaikilla reiteillä on mukavat 2,5 - 4,0 kilometriä. 

Bike Parkin reittikarttaan pääset tästä!

Mattohissiltä löytyy Training Track, jossa voi harjoitella alamäkiajoa ja hioa tekniikkaa! Haluamme vastata lajin kasvuun ja kehitykseen! Koska Ylläksen huipulta tulevat reitit ovat melko vaativia ja vaativat alle vähintäänkin maastopyöräilykokemusta, mahdollistaa Training Track ihan aloittelijoiden ja pientenkin lasten tutustumisen lajiin vielä paremmin ja turvallisemmin.

Hissiliput Ylläs Bike Parkkiin voit ostaa HILL Sport Shopista.

Katso alta huikea video alamäkipyöräilystä Ylläksellä ja tule itse kokeilemaan!

 

Reittikartta +