Ylläs sulkee hissit 27.3.2020!

21.03.2020

Suomen suurin hiihtokeskus Ylläs sulkee hissit tältä kaudelta 27.3.2020. Tällä halutaan tukea hallituksen ja terveysviranomaisten toimia rajoittaa koronaviruksen leviämistä ja ennen kaikkea huolehtia asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.

Ylläksellä aloitetaan hissitoiminnan hallittu alasajo ja hissit pysähtyvät 27.3.2020 klo 19:00.

”Koronavirus koskettaa jokaista ihmistä ja yritystä Suomessa ja kaikkien on nyt toimittava vastuullisesti. Haluamme taata asiakkaidemme ja kaikkien suomalaisten turvallisuuden sekä tukea hallituksen ja terveysviranomaisten toimia tässä ennen näkemättömässä tilanteessa” Kertoo Janne-Juhani Haarma Visit Ylläksen toimitusjohtaja.

”Päätös ei ole helppo, sillä meillä on vastuullamme suuri määrä työntekijöitä, mutta tekemämme kokonaisarvion mukaan tämä on ainoa oikea ratkaisu” Kertoo Sport Resort Ylläksen toimitusjohtaja Mikko Virranniemi.

”Kausi on ollut todella poikkeuksellinen ja on surullista, että joudumme sulkemaan Ylläksen hiihtokeskuksen yli kuukauden etuajassa, mutta se on yhteisen edun mukaista” Virranniemi jatkaa.

Yhteystiedot:
Mikko Virraniemi, mikko.virraniemi@iso-yllas.fi, 0400 680 367, Toimitusjohtaja, Sport Resort Ylläs
Janne-Juhani Haarma, janne.haarma@yllas.fi, 0400 411 577 toimitusjohtaja Visit Ylläs

Finland's biggest ski resort Ylläs is closing for this season on 27.3.2020 at 7 PM. We want to support the Finnish goverment and health authority with all their edicts to stop the outspreading of Corona-virus.
For us, the safety of our clients and employees is important.

" It was not an easy decision because we have many employees on our responsibility, but this was the one and only right thing to do", Sport Resort Ylläs Mikko Virranniemi CEO.

 

Uutisen kuva: Tommi Hynynen