Sport Resort Ylläksen uudet verkkosivut on julkaistu

03.11.2016

Ylläksen etelärinteiden hiihtokeskuksen Sport Resort Ylläksen uudet verkkosivut palvelevat sekä tunturiin tähyileviä että Ylläksellä jo lomailevia asiakkaita.

Sport Resort Ylläs valmistautuu lumiseen ja vauhdikkaaseen talvikauteen julkistamalla täysin uudet verkkosivut Skiexpojen yhteydessä. Tule kertomaan ensivaikutelmastasi Skiexpoilla 4.-6.11.2016 Ylläksen osastolle 6f81.

Verkkosivut skaalautuvat automaattisesti mobiililaitteisiin, joten tietoa on helppo hakea vaikkapa gondolihissillä huipulle noustessa.

Hiihtokeskuksen omilta sivuilta löydät helposti lisätietoa itse hiihtokeskuksesta ja rinnekartat. Esimerkiksi Luosukurun alueen vapaalaskijat löytävät sivuilta maisematien ohittavien skibussien aikataulut nopeasti ja helposti.

Palvelukartasta löydät palvelukylämme liikkeiden, ravintoloiden ja muiden palveluyritysten sijainnit. Pääset Sport Resort Ylläksen sivujen kautta myös majoitusvaraamoiden äärelle. Lisäksi aivan rinteiden ja gondolihissin ala-aseman juurelta löytyvän asuntovaunualueemme esittely ja ohjeet löytyvät nyt entistä kätevämmin.