Haemme Ylläkselle rinne-ensiapuun kahta ensihoitajaa/sairaanhoitajaa kaudelle 2020-2021

14.07.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään upeissa Ylläksen tunturimaisemissa, näkemään ja kokemaan talven ainutlaatuiset värit sekä aistimaan lapin eksotiikan. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus nauttia monipuolisista harrastusmahdollisuuksista sekä luontaisetuna hiihtää ja laskea Suomen parhailla rinteillä sekä upealla latuverkostolla.

Oletko kiinnostunut työskentelemään upeissa Ylläksen tunturimaisemissa, näkemään ja kokemaan talven ainutlaatuiset värit sekä aistimaan lapin eksotiikan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia monipuolisista harrastusmahdollisuuksista sekä luontaisetuna laskea Suomen parhailla rinteillä ja hiihdellä upeissa tunturimaisemissa.

 

Haemme kaudelle 2020-2021 kahta ammattitaitoista ensihoitajaa/sairaanhoitajaa Ylläsjärvelle Sport Resort Ylläksen rinne-ensiapuun. Tehtävääsi sisältyy rinnealueella tapahtuvien tapaturmien ensihoito. Olet osa tiimiä, kun potilasta siirretään rinnealueelta ensihoitotiloihin.

 

Sinulla on pätevyys ja osaaminen toimia eriasteisissa tapaturmatilanteissa. Olet koulutukseltasi ensihoitaja tai sairaanhoitaja. Ensihoitotilanteessa toimit yhdessä hiihtokeskuksen huolto-/skipatroltiimin kanssa. Vastaat tiimissä hoitotarpeen arvioinnista ja jatkohoitoon ohjaamisesta. Tarvittaessa konsultoit lääkäriä päätöksesi tueksi. Katsomme eduksesi kokemuksen ensihoitotehtävistä sekä erilaisissa tiimeissä työskentelystä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit myös englanniksi.

 

Työsuhde on määräaikainen kaudelle 2020-2021, arvioidun keston ollessa 16.11.2020 – 2.5.2021, ja viikkotuntimäärän ollessa noin 37,5h. Työsuhteesi noudattaa ensihoitopalvelualan työehtosopimusta. Työaika on hiihtokeskuksen aukioloaika. Voit itse vaikuttaa työvuorosuunnitteluun. Esimiehenäsi toimii rinnepäällikkö ja työskentelet osana huolto-/skipatrol – tiimiä.

 

Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä kausikortin ja avustamme asunnon hankkimisessa. Sääolosuhteisiin ja työhön soveltuvan työvaatetuksen saat työnantajalta. Lisäksi saat mahdollisuuden olla kehittämässä rinneturvallisuuteen vaikuttavia asioita.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 16.8.2020 mennessä sähköpostilla kai.palosaari@iso-yllas.fi. 

Lisätietoja antaa rinnepäällikkö Kai Palosaari 040 747 4358.