Bike Park kausikortit nyt 99€!

06.05.2020

Nyt on hyvä tilaisuus ostaa ensi kesäksi edullinen kausikortti Ylläs Bike Parkkiin! Jatkoimme kampanja-aikaa toukokuun loppuun saakka. Kausikortti nyt vain 99€ (norm. 170€/130€). Jos sata henkilöä ostaa kausikortin 31.5. mennessä, kampanja toteutuu. Siirry lippukauppaan tästä: https://yllas.skiperformance.com

Ylläs Bike Park on avoinna kesäkaudella 19.6.-4.10.2020. Noudatamme kuitenkin viranomaisten mahdollisia ohjeistuksia koskien vallitsevaa korona-tilannetta.

Bike Parkkiin avattiin uusia reittejä viime kesänä ja myös tälle kesälle on suunnitteilla parannuksia ja joitain uudistuksia reitteihin. Tavoitteenamme on myös avata ankkurihissi Alahissi Gondolin varahissiksi tuulisien päivien varalle. Alahissiltä rakennetaan uudet siirtymät Reindeer Rally-reitille päin. Alahissiä päästään testaamaan pyöräkäyttöön kunhan lumet tunturista sulavat. Myös reittien kunnostus odottaa lumien sulamista, toukokuun alkupuolella tunturissa on vielä puolisentoista metriä lunta! Reittejä tulee jälleen rakentamaan "Reittiukko" Marko Kiviranta Hidden Trails Laplandilta. Hill Sport Shopiin tulee vuokralle uusia Commencal Clash- pyöriä, joten alamäkeä pääsee nyt ajamaan upouudella hulppealla kalustolla.

 

Uutisen kuva: Tommi Hynynen