Ylläs Acappellas 2018

06.09.2018

Ylläs Acappellas tulee taas! Ylläs Acappellas -kuorotapahtuma järjestetään 2016 jo kahdeksatta kertaa! Tämä jo perinteeksi muodostunut tapahtuma tuo kuorot keskelle Ylläksen ja Lapin kauneinta ruskaa 6.–9.9.2018.

Vuosi vuodelta tapahtuma on kerännyt tunturiin kymmeniä kuoroja ja satoja laulajia. Yleisöä eri esiintymiset ovat keränneet vuosittain jopa lähemmäs 4 000. Esiintymiset pitävät sisällään kevyempää viihdemusiikkia, laulelmia, isoja kuoroja, monipuolisia kuorosovituksia, suurkuorojen laulua, viihdeartisteja ja kaikkea sieltä väliltä. Tapahtuman huipentuma (ihan kirjaimellisesti) on joka vuosi järjestettävä kuorojen yhteiskonsertti Ylläksen huipulla, Ravintola Ylläskammin edustalla, jossa suurkuoro lopuksi esittää Finlandia-hymnin jopa parituhatpäiselle yleisölle.

Esiintymispaikat keskittyvät Ylläsjärvelle, Sport Resort Ylläksen alueelle. Tapahtuman pääpaikkana on 1 500 asiakaspaikan Ravintolamaailma Taiga iltakonsertteineen perjantaina ja lauantaina. Lisäksi konsertteja järjestetään tapahtuma-alueella ainakin Bar Kaapissa, Ravintola Ylläs Kodassa, Keilahalli Pöllössä, Taigan Pubissa, Lapland Hotel Saagassa ja Ylläksen huipulla Ravintola Ylläskammin edustalla. Maistiasia kuorotarjonnasta kuullaan myös Äkäslompolossa Jounin Kaupalla, Pyhän Laurin Kappelissa ja Luontokeskus Kellokkaassa. Suurin osa tapahtumista on yleisölle ilmaisia ja sopii vaikka koko perheelle.

Tapahtuman järjestäjänä on Ylläs Acappellas ry, jonka puheenjohtajana sekä tapahtuman yhtenä koordinoijana toimii Jari Ikkelä. Vuoden 2018 kuorotapahtuman suojelijaksi ja taiteelliseksi johtajaksi on jälleen lupautunut oululainen kuoronjohtaja, innokas kuoromusiikin edistäjä ja kehittäjä Mihkel Koldits. Tapahtuman juontaa entiseen tapaan Ylen kanavilta tuttu Jari Vesa. Idean ja tapahtuman isähahmo Veikko Rousu on edelleen vahvasti tapahtumassa mukana ja yhdessä Mihkelin kanssa hän vastaa ohjelman koostamisesta ja tapahtuman sisällöstä.

Luvassa on taas elämyksellinen ”kuorojen kokoontumisajo”, tapahtuma täynnä laulun hurmaa ja samanhenkisiä musiikin ystäviä keskellä kauneista ruskaa!

Lisätietoa www.yllasacappellas.fi ja info@yllasacappellas.fi , tapahtuman löydät myös facebookista. Kuorojen ja lauluyhtyeiden ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.5.2018.

Alkaa

06.09.2018 18:00

Loppuu

09.09.2018 18:00

Sijainti

Lapland Hotels Saaga

Yhteystiedot