Winter Warrior Finland

06.04.2019

Kansallispuistossa juostaan umpihangessa ja sukelletaan avantoon. Mistä on kyse? Yllätyksellinen kansainvälinen juoksukisa huikeissa maisemissa Ylläksen tuntureilla kansallispuistossa. Taatusti ankarin OCR-kisa napapiirin yläpuolella! Tule mukaan kisaamaan tai katsomaan ja kannustamaan osallistujia.

Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu on vahvassa nousussa oleva laji, joka saa tuoreen ja raikkaan lisän tästä arktisesta kisasta. Kansallispuistoon ei rakennustelineitä viedä, vaan kilpailun esteet rakentuvat pääosin luonnon omista aineksista. Kisassa juostaan välillä jopa metrisessä umpihangessa, ryömitään lumitunneleissa, kiipeillään köysissä ja sukelletaan avantoon.

Niille, jotka eivät halua kilpailla verenmaku suussa, on mahdollisuus hakea elämyksiä haastesarjassa, jossa lyhyemmällä reitillä esteiden suoritus on vapaaehtoista. Haastesarja sopiikin loistavasti vaikka polkujuoksuharrastajille.

Kilpailun säännöt ja lisätiedot löydät nettisivulta www.winterwarrior.fi

Seuraa myös Facebookissa https://www.facebook.com/winterwarriorfinland/

Kilpailu on varmasti hauskaa seurattavaa myös katsojille. Nähtävää riittää Luontokeskuksella, jossa on kilpailun lähtö- ja maalialue. Reitti kulkee pariin kertaan myös Kesänkijärven laavun läheltä, jossa tiedossa hyytäviä vesiesteitä kilpailijoiden kauhuksi ja katsojien riemuksi. Vinkkejä yleisölle luvassa lähempänä kilpailua facebookissa ja tietysti sitten myös kisapäivänä luontokeskuksella.

Alkaa

06.04.2019 10:00

Loppuu

06.04.2019 18:00

Sijainti

Yllästunturin luontokeskus Kellokas

Yhteystiedot

Tunturintie 54
95970

Äkäslompolo

0206 39 7039

kellokas@metsa.fi