Kesäinen tunturikeskus

Koe Tunturi-Lapin kesä uudella tavalla

 

Gondoli avoinna

22.6. - 31.8.2018 klo 11 - 16.45

1.9. - 30.9.2018 klo 10 - 15.45

 

Sport Resort Ylläksellä pääset nauttimaan suurtunturin tunnelmasta myös kesäisin. Löydät meiltä kattavat retkeily- ja maastopyöräilyreitit, downhill-kuskien Ylläs Bike Parkin sekä tunturin sivua kiipeävän Frisbeegolf-ratamme. Ylläksellä on runsain mitoin tarjottavaa myös fatbike-pyöräilijöille, polkujuoksijoille ja tietysti rauhallisempaan tahtiin kulkeville retkeilijöille.

Alueemme vuokraamot JemesSport ja Head Sport Shop vuokraavat maastopyöriä sekä paksurenkaisia fatbike-pyöriä. Heiltä löydät myöt tarvittavat välineet Frisbeegolffiin sekä muuhun retkeilyyn ja urheiluun.

Myös kesällä avoinna oleva Gondoli-hissimme kuljettaa nopeasti ja vaivattomasti Ylläksen huipulle, joten pääset ulkoilemaan upeissa maisemissa helposti. Palaatko samalla kyydillä takaisin, jaloitteletko tunturin kuvetta takaisin palvelukyläämme vai jatkatko valloittamaan naapurituntureiden huippuja – sinä päätät. Huipulta on merkitty kävelyreitti alas. Gondoliin pääsee mutkattomasti myös rattaiden, koiran tai pyörätuolin kanssa.

  • Ylläksen huipulta löytyvä ravintola Kammi on auki päivittäin gondolin aukioloaikojen mukaan
  • Ylläksen huipulla kiertää kävelyreitti Historiapolku, joka kertoo laskettelun historiasta Ylläksellä
  • Reitillä on myös maisemataulu, josta voi tunnistaa läheiset tunturit