Gondoli vie retkelle tunturiin

Helposti tunturiin! Kesäisin Gondolihissimme kuljettaa tunturimaisemiin retkeilijöitä ja alamäkipyöräilijöitä. Voit ostaa Gondoliin joko kiertoajelun, tai yhdensuuntaisen matkan joko ylös tai alas. Voit siten halutessasi keventää tai nopeuttaa tunturissa kulkemistasi ja nauttia samalla upeista maisemista.

Gondoli pyörähtää kesäkaudelle 2018 käyntiin juhannusaattona 22.6.2018!

Hiihtokeskuksemme ylpeys, Ylläs 1 Gondoli -hissi on kaikilla mittapuilla Suomen tunturihissien ykkönen. Gondolissa kahden kilometrin matka Ylläksen huipulle, 719 metrin korkeuteen sujuu jopa seitsemässä minuutissa.

  • Gondoli on avoinna kesällä päivittäin juhannuksesta lokakuuhun säävarauksella
  • Gondolihissiin on esteetön pääsy pyörätuolilla sekä lastenrattailla
  • Osa gondolihissin kopeista on myös koiraystävällisiä

 

Heitä löylyä maailman ainoassa saunagondolissa

 

Sport Resort Ylläksellä pääset maailman ainoaan saunagondoliin, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen elämyksen. Löylyveden sihinä ja kiukaan kihinä eivät löydä vertaistaan, kun niistä nautitaan gondolisaunan kyydissä, maan ja taivaan välillä. Uskomaton päätös päivälle, jonka todenperäisyyttä tosin voit joutua vakuuttelemaan moneen kertaan.

Yksi saunakierros kestää noin 20 minuuttia. Gondolisaunaan mahtuu neljä saunojaa kerrallaan. Varatessaan gondolisaunan, saa käyttöönsä myös huipulla sijaitsevan saunaosaston, joka on suunniteltu 12 henkilölle.

Saunagondoli on osa Cafe Gondol 718:n tiloista löytyvän, Suomen korkeimalla sijaitsevan saunaosaston palveluita ja saunaosasto on käytettävissänne aina saunagondolin mukana. Saunaosastolla löydät takkahuoneen, suihkut, saunan, lämmitetyn ulkoporealtaan ja upeat maisemat. Kirkkaan taivaan alla pienellä onnenkantamoisella saunaelämyksen voivat kruunata upeat revontulet. Saunomisen oheen sopii erinomaisesti korkeatasoinen ruokailu Lappi-menulla tilausravintola Ylläskammissa.

   

Gondolisaunan ja saunaosaston vuokrahinta 1350 euroa sis. ALV 24%.
Suomen korkeimman saunaosaston vuokrahinta alkaen 150 euroa sis. ALV 24%.
Lisätietoa ja varaukset Ylläskammista.