Lapland Classic - Original

25.08.2017

Osallistu unohtumattomalle tunturivaellukselle Yksin, kaksin tai porukassa, omatoimisesti tai oppaan kanssa! Lapland Classic on vaellustapahtuma kauniin Pallas-Yllästunturin kansallispuiston halki. Tapahtuma alkaa puiston eteläpäästä Ylläkseltä ja päättyy 142 km pohjoiseen perinteiseen Hetan saamelaiskylään. Vaelluksen aikana tutuksi tulevat niin kansallispuiston upea tunturiluonto kuin kylien perinteet ja alueen kulttuuri.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on Suomen kolmanneksi suurin kansallispuisto, joka pitää sisällään mahtavat tunturit, luonnontilaiset metsät ja monimuotoiset suot. Näet Pallastunturit – Suomen kansallismaiseman, hengität Euroopan puhtainta ilmaa ja tutustut kolmeen luontokeskukseen, jotka esittelevät peräpohjalaista maanviljelys- ja pohjoista poronhoitokulttuuria.

Vaelluksella kylästä kylään yövymme pienissä hotelleissa, erämaahotellissa, kotimajoituksessa sekä kodikkaissa mökeissä. Osallistujat kantavat mukanaan vain päiväreppunsa (retkieväineen), muusta varusteiden kuljetuksesta yöpaikkojen välillä sekä maittavista aamupaloista, retkieväistä ja päivällisistä huolehtii järjestäjä. Välttämättä et tarvitse aikaisempaa vaelluskokemusta, vaan hyvää kuntoa ja seikkailunhalua. Vaellus kulkee merkittyjä retkeilyreittejä pitkin taukopaikkojen kautta.

Valittavanasi ovat seuraavat reitit:
Lapland Classic Original – Hetasta Äkäslompoloon 142 km
Lapland Classic Pikkumutka – Pallakselta Hettaan 73 km

Kerää porukka ja tarjoamme yksityisen opastuksen 15 - 40 hlö ryhmille!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: safartica(a)safartica.com sekä suoraan netissä lomakkeellamme!

Alkaa

25.08.2017 00:00

Loppuu

01.09.2017 00:00

Sijainti

Äkäslompolo

Yhteystiedot

Sannanrannantie 3
95970

ÄKÄSLOMPOLO

045 606 4990

markus.kiili@icloud.com