Caravanalue kesällä

Sport Resort Ylläksen asuntovaunualueella lomailet upeissa maisemissa ja hiihtokeskuksen palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asuntovaunualue löytyy heti Gondoli-hissin ja Taiga-liikekeskuksen alapuolelta, joten olet hetkessä rinteessä, laduilla tai kelkkareiteillä.

Sport Resort Ylläksen alueen palveluihin kuuluvat myös kylpylä, keilahalli ja lukuisia ravintoloita. Karavaanareiden oma kota kutsuu makkaranpaistoon ja tulistelun tunnelmaan.

Löydät asuntovaunualueelta leppoisan, ystävällisen ilmapiirin kausipaikkalaisten ja lyhyemmän aikaa alueella vierailevien karavaanarien välillä. Osa vakiopaikkalaisista on suunnannut vaununsa tai autonsa tutulle paikalle jo vuodesta 1983 alkaen, jolloin vaunualue avattiin.

Sport Resort Ylläksen 150-paikkainen asuntovaunualue sijaitsee loivassa rinteessä, upeiden maisemien äärellä. Myynnissä on lyhytaikaisia paikkoja ja kausipaikkoja.

Paikkavaraukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen info@iso-yllas.fi tai puhelimitse numerosta 016 510 3500.

Asuntovaunualueen palvelut +

Saunat ja wc-tilat

Kesäaikana käytössä ovat pikkusaunat huoltorakennuksen oikeassa laidassa.

Samasta tilasta löytyvät wc-tilat ovat auki 24h

Huoltorakennuksessa myös

  • Tiskauspaikka
  • Pyykinpesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi
  • Pyykinpesu toimii kolikkoautomaatilla

Juomavesi ja septitankin tyhjennys

Juomavesipiste ja kemiallisen wc:n tyhjennys löytyvät punaisesta rakennuksesta asuntovaunualueen oikeasta laidasta. Älä tyhjennä septitankkia muualle.


Pyykinpesu ja tiskaus

Tiskaus- ja pyykkipaikka löytyvät huoltorakennuksesta Ylläs-hallin oikealta puolelta samasta tilasta yövessojen kanssa. Ovi aukeaa naisten saunakortilla.

 

Pyykkiohjeet

  • Pesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi toimivat 50 snt, 1 € ja 2 € kolikoilla.
  • Pyykkituvasta löytyy varausvihko. Muistathan merkitä oman varauksesi ja tarkistaa muiden varaukset päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Karavaanariohjeet +

Saapumisen ohjeet

Kesällä tiedustelut, varaukset ja ilmoittautumiset Head Ski Rentissä, Taiga-rakennuksen alakerrassa. Ilmoittautuessa täytetään matkustajailmoitus. Tervetuloa!


Koirien ulkoiluttaminen

Vaunualueen viimeinen rivi on varattu koirien ulkoiluttamiseen. Koirakaverit tulee pitää kytkettynä asuntovaunualueella.


Kaasupullot

Kaasupulloja on myytävänä vaunualueella hintaa 34 € / teräspullo. Tilaukset infosta.